Adrenalină la maxim.

Te-ai săturat de monotonia de la şcoală? Vrei să încerci ceva nou?
Ai dori să urmezi o carieră într-un domeniu de viitor? Vino în clubul nostru!

Concursul FTC este cea mai interesantă experienţă din viaţa unui tânăr. Copiii construiesc, programează în JAVA şi testează un robot de luptă sub îndrumarea antrenorului, aplicând concepte practice din Ştiinţă, Tehnologie, Inginerie şi Matematică (STEM). Acesta se luptă în ring cu un partener contra alţi 2 roboţi adversari.

În anul 2011 şi 2012 am ocupat locul I la Campionatul Europei de Est de la Şcoala Americană din Bucureşti. În 2012 am luptat în Rusia, de unde ne-am întors cu medalia de argint. La Campionatul Mondial din acelaşi an am reuşit să terminăm a doua naţiune după Statele Unite.

În anul 2013 am luat cu asalt Europa: locul III în Germania şi locul I în Olanda. Ne-am luat revanşa în Rusia şi am terminat pe primul loc. În România am luat din nou locul I iar la Campionatul Mondial am reuşit performanţa de a termina pe locul II după americani.

În sezonul 2014-2015, echipa AutoVortex a obţinut aur în Coreea de Sud, locul II în Rusia şi Cehia şi locul I în Germania şi Olanda. România a ocupat locul III pe naţiuni la Campionatul Mondial de Robotică din 24 Aprilie 2015 din St. Louis, SUA.

În sezonul 2015-2016, echipele AutoVortex vor lupta în campionatele regionale din: Coreea de Sud, Rusia, Cehia, Germania, Olanda, Israel şi China. Victoria califică România mai departe la Campionatul Mondial de Robotică din Aprilie 2016 din St. Louis, SUA.